Skip to main content

Vacature HRM-commissie CDA Gelderland

By 22-03-2024april 10th, 2024Nieuws

Als HRM-commissie van CDA Gelderland zijn we in ontwikkeling. Met onze nieuwe lijsttrekker Henri Bontenbal gaan we voor een vernieuwend CDA met onze vertrouwde kernwaarden. Als HRM-commissie zijn we binnen ons team hiermee hard aan de slag en we kunnen hierbij jouw hulp gebruiken.  We zijn op zoek naar enthousiaste leden die zich willen aansluiten bij onze commissie en willen bijdragen aan het versterken van ons team en het realiseren van onze doelen.

 

Wat doet de HRM-commissie?

1.     Werving en selectie: We ondersteunen bij de werving en selectieprocedure voor en en het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor posities binnen de Provinciale Staten en waterschappen. Hierbij streven we naar diversiteit en inclusiviteit om een representatieve vertegenwoordiging te waarborgen.

2.     Wethouderspool: We bieden een wethouderspool aan voor mensen die interesse hebben in het worden van wethouder of die wethouderservaring hebben en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen als wethouder bij een andere gemeente.

3.     Coachingpool: We hebben een pool van ervaren coaches die ondersteuning bieden aan nieuwe wethouders, lijsttrekkers en fractievoorzitters. Daarnaast bieden wij begeleiding bij conflicten in o.a. de fractie.

4.     Nazorg: We bieden nazorg aan leden die geen positie meer bekleden na verkiezingen, waarbij we ondersteuning en begeleiding bieden om hun transitie naar nieuwe mogelijkheden soepel te laten verlopen.

5.     Opleidingen: CDA Gelderland staat voor kwaliteit. Samen met de aanvrager bieden we een passend opleidingsaanbod rondom kennisverwerving & vaardigheden

Door lid te worden van de HRM-commissie van CDA Gelderland krijg je de kans om een directe impact te hebben op de toekomst van onze partij en de gemeenschap die we vertegenwoordigen.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze commissie en een bijdrage te leveren aan ons werk, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via j.goossen68@gmail.com. Of als je nadere vragen hebt, kan je contact opnemen met Johannes Goossen 06-22244452. We kijken ernaar uit om nieuwe leden te verwelkomen en samen te werken aan onze gedeelde doelen.

Nieuws