Skip to main content

Nieuwe campagneleider bij CDA Gelderland

By 28-09-2022Nieuws

Deze week kwam de conceptlijst uit voor het CDA Gelderland voor de Provinciale Staten en de Waterschappen Vallei& Veluwe, Rivierenland en Rijn & IJssel. Vele kandidaten en lijsttrekkers en dat vraagt om een goede ondersteuning in de campagne.

De afgelopen periode heeft Clariska van Hoek leiding gegeven aan de campagnes en wij zijn haar als bestuur daar zeer dankbaar voor. Met haar team heeft ze energie en enthousiasme neergezet. In goed overleg bleek echter dat haar politieke rol in Apeldoorn qua tijd lastig is te combineren met het campagneleiderschap en daarom wil ze een stap terug nemen.

Vanuit dat gegeven zijn wij op zoek gegaan naar iemand die met ervaring en enthousiasme die de rol op wil pakken en dat is gelukt!

Diede Balduk, een bekende in de provincie, wil graag de rol van campagneleider op zich nemen. Dat zij ook kandidaat is voor de Provinciale Staten ziet het bestuur als een prima combinatie waarbij zij er echt voor alle kandidaten is. Haar enthousiasme, en die van de anderen in het campagneteam, gaat doorklinken in de campagne voor het CDA Gelderland.

Nieuws