Skip to main content

Nieuw bestuur CDA Rivierenland

By 29-03-2023Nieuws

Nieuwe bestuur CDA Rivierenland

Op zaterdag 28 januari zijn Herma van Dijkhuizen en Gerco Buijk-Dijkstra respectievelijk als voorzitter en vice-voorzitter/bestuurslid van CDA Rivierenland geïnstalleerd. Beide nemen de plek over van Ada Boerma en Engelina van Steenbrugge, die na jaren deze rol overdragen aan een nieuw team. Wij danken Ada en Engelina voor hun enorme inzet om het CDA regionaal te vertegenwoordigen!

Herma en Gerco gaan met veel enthousiasme aan de slag om de samenwerking binnen CDA Rivierenland verder te verstevigen. Jaarlijks organiseren zij meerdere inhoudelijke themabijeenkomsten voor de CDA’se raadsleden, wethouders en bestuursleden om onderling kennis en ervaring uit te wisselen. Gerco is tevens bestuurslid CDA Gelderland geworden, om zo de samenwerking tussen regio en provincie vorm te geven. Herma is naast wethouder bij de gemeente Neder-Betuwe tevens bestuurslid van de CDA Bestuurdersvereniging. Gezamenlijk hebben zij zo een groot netwerk met korte lijnen die de regio ten goede kunnen komen.

Willen jullie op de hoogte gehouden worden, laat het ons weten via j.g.buijk@gmail.com, dan plaatsen we jullie op de mailinglijst.

Nieuws