Skip to main content

Meldpunt onveilige verkeerssituaties succes

By 23-02-2022Nieuws

We ontvingen in de afgelopen weken 60 meldingen van onveilige verkeerssituaties. De gemeenten Heerde en Oude IJsselstreek waren koploper in het melden van dit soort situaties. Maar ook uit andere regio’s kwamen diverse meldingen. Woordvoerder Hans van Ark ging in veel gevallen ter plaatse met de lokale CDA kandidaten. 

Er was een diversiteit aan inzendingen. Het ging soms om provinciale wegen, maar ook vaak om lokale, gemeentelijke wegen, knelpunten bij basisscholen, dijken waar motoren hard overheen scheuren enzovoort.

Op dit moment zijn we bezig met een terugkoppeling naar de inzenders, al dan niet via de lokale CDA fractie. Dank aan alle inzenders en dank aan alle lokale CDA fracties en campagneteams die meegeholpen en meegedacht hebben bij het aanreiken van onveilige punten. We blijven graag met jullie in contact over oplossingen.

Het meldpunt wordt hierbij beëindigd, maar wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen rondom mobiliteit. Ons Statenlid Hans van Ark komt graag kijken in uw gemeente of regio.

Nieuws