Skip to main content

Hugo de Jonge start campagne CDA Gelderland

By 30-01-2019februari 8th, 2019Nieuws

30 januari 2019

Vice-premier Hugo de Jonge zal maandagavond 4 februari samen met lijsttrekker Gerhard Bos in Apeldoorn het startschot geven voor de Gelderse verkiezingscampagne van het CDA.

De avond zal in het teken staan van diverse thema’s, waarbij leefbaarheid de rode draad zal vormen. De Jonge, die ook minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is, zal in de setting van ‘De Wereld Draait Door’ met mensen spreken over thema’s als vrijwilligers, dorpshuizen en zorg in de buurt. Zorgvoorzieningen moeten voor iedereen in Gelderland beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar zijn.

Gerhard Bos: “Zo zijn de aanrijtijden van ambulances een zorg voor het CDA. Er zijn diverse dorpen die niet bereikbaar zijn binnen de norm van 15 minuten, zelfs niet in een ideale verkeerssituatie. Dit is geen wenselijke situatie. Wij vinden dat de Provincie Gelderland hier een prominentere rol in moet gaan spelen voor onze inwoners.”

U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen en in gesprek te gaan met Hugo de Jonge. Ook zullen bijna alle kandidaten voor de verkiezingen van Provinciale Staten en drie waterschappen aanwezig zijn. De avond start om 19.30. Vanaf 19.00 staat er een kopje koffie klaar. Locatie is de Sprengeloo school (Sprengenweg 81, 7314 PH Apeldoorn). Uw auto kunt u bij de locatie parkeren. Via het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar, bushalte Schuttersweg is op 1 minuut afstand lopen van de locatie. Verzoek is u aan te melden bij bestuurssecretaris Diede Balduk (diede@cdagelderland.nl).

Nieuws