Skip to main content

Gezocht: campagneleider

By 09-09-2020Nieuws

Leuk! de Campagne begint weer!

Het enthousiasme spat er van af en dat is ook de reden voor dit stuk. Nog een paar maanden en dan zijn er weer verkiezingen. De komende periode worden programma’s opgeleverd, kieslijsten besproken en zijn Hugo & Pieter samen op pad om het CDA overal promoten.

En bij dat laatste kunnen wij hulp gebruiken als CDA Gelderland, want dat moet allemaal wel gecoördineerd worden. De afgelopen jaren heeft Daisy Vliegenthart als campagneleider superwerk geleverd en nu zoeken wij haar opvolger.

Veel mensen hebben zich aangemeld om te helpen bij de campagne. Zij gaan ons online helpen, maar natuurlijk straks ook fysiek op straat als wij in gesprek zijn met inwoners van onze dorpen en steden. Maar 1 iemand mist…..

Wij zoeken dus niet iemand die enkel wil helpen bij de campagne. Wij zoeken nu iemand die ook echt de campagne wil leiden vanuit Gelderland. Die het leuk vindt om de digitale activiteiten te koppelen aan de fysieke evenementen. In deze Coronatijd zullen het niet meer de grote bijeenkomsten kunnen zijn en zal het veel digitaal zijn, maar onze gezichten moeten ook op straat te zien zijn. Het liefst zoeken wij ook iemand die ook bij de gemeentelijke en straks provinciale verkiezingen het enthousiasme heeft.

Al met al zoeken dus eigenlijk een Alleskunner (m/v) met wat ervaring online en vooral veel enthousiasme. Je krijgt alle ruimte voor cursussen en trainingen en natuurlijk moeten je spullen goed zijn. Er zullen veel mensen zijn die je willen helpen en natuurlijk krijg je alle hulp van de professionals van het CDA in Den Haag, want campagne voeren doe je met een heel team!

Mocht je interesse hebben, of een beetje twijfelen, neem dan gewoon contact met ons op en dan kunnen wij je veel meer vertellen over het hoe en wat. En wellicht heb je zelf nog wel wat vragen die wij prima kunnen beantwoorden.

De Campagne gaat beginnen…. wij zijn er bijna klaar voor! Met jou er bij moet het lukken

2020 Profielschets campagnespecialist[70]

Helmuth Welling (bestuurslid communicatie)           info@dnp-bv.nl

Jeroen de Jong (voorzitter)                                            jeroendj76@gmail.com

Nieuws