Skip to main content

Fijne kerstdagen: kerstboodschap Peter Drenth

By 22-12-2022Nieuws

De fractie en het bestuur van CDA Gelderland wensen u gezegende of zalige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Ook brengen we u namens onze gedeputeerde en lijstrekker Peter Drenth een kerstgroet:

Al weer is er een jaar voorbij. Een bewogen en voor velen ingrijpend jaar. Het begin van de oorlog in Ukraine, einde van de corona beperkingen, hoge inflatie en snel stijgende energieprijzen en grote onzekerheden in het landelijk gebied om er maar een paar te noemen. Zaken die velen van ons raken en voor grote zorgen en soms zelfs problemen zorgen.

Terwijl ik dit schrijf is de vierde advent al geweest. Donkere dagen voor het feest van het licht. Ondanks de grote onrust buiten en de zorgen binnen toch het feest van het licht. Een moment om stil te staan bij wat we hebben, onze dierbaren en voor velen hun geloof. Ook een tijd om na te denken over het nieuwe jaar wat gaat komen. Niet dat alle problemen opeens weg zijn, maar wel een jaar waarin we ook vooruit mogen kijken en samen de schouders er onder te zetten. Een jaar waarin we ons niet laten leiden door populisme maar werkelijk naar elkaar omkijken. Een jaar van meer wij en minder ik. Dat wens ik ons allen toen. Gezegende of zalige kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2023.

Peter Drenth

Nieuws