Skip to main content

Even voorstellen: Fractiemedewerker Jordi van Andel

By 12-01-2024Nieuws

Hallo! Ik ben Jordi van Andel, de nieuwe fractiemedewerker van het CDA Gelderland. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Deventer. Ik ben geboren in Apeldoorn maar ik ben opgegroeid in het prachtige Beekbergen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie Bestuurskunde & Overheidsmanagement aan het Saxion in Deventer. Na een half jaar bij de gemeente Tirana (Albanië) stage te hebben gelopen voelde ik de ambitie om mijzelf verder te ontwikkelen.

Het is een enorme eer om aan de slag te mogen gaan voor het CDA. In mijn werk zal ik de fractie ondersteunen en de verbindende factor zijn voor ieder die met ons samen wil werken. Ik hoop vanuit mijn bescheiden rol Gelderland een beetje mooier en beter te maken.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal, een echte teamsport. In mijn jongere jaren heb ik de kans gehad om voor het volleybal te leven door op Papendal te gaan wonen. Alles in mijn leven draaide om (top)sport. Na mijn periode in Arnhem ben ik verhuisd naar Doetinchem, waar ik twee jaar heb gespeeld voor Active Living Orion. Daarna ben ik een jaar in Barneveld gaan spelen om uiteindelijk bij het tweede team van SV Dynamo uit Apeldoorn terecht te komen. Zoals u kunt lezen, heb ik al in een aantal plaatsen gewoond in deze mooie provincie. Mede door de eerdergenoemde redenen voel ik mij daarom een echte Gelderlander.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, of simpelweg contact willen opnemen, schroom dan niet om een appje te sturen of een belletje te doen. U kunt mij bereiken op +316 52802336 of via info@cdagelderland.nl.

Met vriendelijke groet,

Jordi van Andel

Nieuws