Skip to main content

Vooraankondiging CDA100 in Gelderland

By 26-02-2020maart 4th, 2020Nieuws

Op dit moment wordt er landelijk hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. In het kader van dit proces vinden een aantal activiteiten plaats. Een van deze activiteiten is een CDA100 bijeenkomst in elke provincie. Op 20 mei 2020 zal deze bijeenkomst plaats gaan vinden in Gelderland. Het doel van de CDA100 avond is input krijgen voor het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen. We zijn druk bezig met de organisatie van deze avond.

 

In iedere weeknieuwsbrief van het CDA vindt u een online formulier waarin u aan kunt geven welke thema’s u belangrijk vindt om te bespreken tijdens de Gelderland CDA100 bijeenkomst. Ook komt u via deze link bij dit formulier. De vier meest gekozen thema’s door u als leden van Gelderland zullen op de CDA100 besproken worden. Na het bespreken van de thema’s in groepen, vindt er aan het eind van de avond een stemming plaats, de resultaten van deze stemming worden meegenomen naar het CDA congres van 6 juni.  Voorzitter Jeroen de Jong zal de avond leiden.

 

Alle CDA uit onze provincie worden voor deze avond uitgenodigd. De uitnodiging, met het programma en de locatie, ontvangt u binnenkort, maar reserveert u alvast de avond: 20 mei 2020, vanaf 19.30 uur.

Nieuws