Skip to main content

Campagne update!

By 03-03-2021Nieuws

Beste CDA-vrienden,

Dit is alweer een nieuwe campagne-update. Fijn om weer iets te kunnen vertellen aan jullie. Nog 15 dagen en dan zijn er verkiezingen. Wat spannend allemaal.

Als we de peilingen mogen geloven zit winst erin maar het is natuurlijk altijd maar afwachten. We hopen op een mooi resultaat! Aan de campagne zal het zeker niet liggen. Iedereen doet stinkend zijn best😉 Ons landelijk CDA campagneteam stuurt de campagne zo goed mogelijk aan en wij zetten het e.e.a. door naar de afdelingen.

We zijn heel blij met jullie enthousiasme en initiatieven. Dank daarvoor! We zien veel content voorbijkomen op sociale media van de activiteiten van onze afdelingen. Heel mooi en ga zo door. Om de waarden van het CDA uit te dragen hebben we elkaar hard nodig. Samen bereiken we meer immers. En dat gaat goed zo.

Inmiddels hebben er al veel (werk)bezoeken van onze Gelderse kandidaat Evert Jan Slootweg plaatsgevonden en ook Jaco Geurts is erg druk met de debatten. Ook onze Pieters Omtzigt is in de Achterhoek geweest.

De hele agenda met activiteiten vind je op onze campagnenieuwsbrief welke maandagavond verzonden is via de mail en de app.

De komende week staat o.a. in het teken van webinars.

De eerste webinar over christenvervolging heeft maandagavond jl. plaatsgevonden. Te gast was o.a. Martijn van Helvert uit Limburg. Hij vertelde ons wat hij allemaal gedaan heeft en doet vanuit de Tweede Kamer om de positie van christenen te beschermen. Werk wat blijvend steun verdiend. Hopelijk kan hij dit belangrijke werk een vervolg geven na de verkiezingen. Wil je terugkijken? Dat kan via deze link: https://youtu.be/G12yp6uobSI.

12 maart komt Wopke Hoekstra onze provincie bezoeken. De inhoud van de dag zal met jullie nog gedeeld worden zodra er meer bekend is. Kortom: er staan nog mooie dingen op het programma!

Een ieder heel veel enthousiasme en succes toegewenst in alles wat je doet en onderneemt, met name voor de campagne. Samen op naar 17 maart a.s!

Veel gezondheid toegewenst.
Hartelijke groeten namens het Campagneteam CDA Gelderland

Clariska van Hoek
Campagneleider CDA Gelderland

Nieuws