Skip to main content

Afscheid Bea, welkom Engelina!

By 12-05-2022Nieuws

Woensdag 11 mei nam onze Bea Schouten afscheid als lid van Provinciale Staten. Ze is in april benoemd tot wethouder in Wijchen.

Bea Schouten: “Het was heel mooi om ruim drie jaar Statenlid in Gelderland te mogen zijn. Dank voor alle ontmoetingen die ik in die jaren heb mogen hebben. Ik vind het fantastisch dat ik nu in mijn eigen woonplaats aan het werk kan om me inzetten voor de mensen in mijn gemeente.”

Bea krijgt de portefeuille klimaat en energie, welzijn en zorg en sport en vrije tijd. Bea is woensdag uitgebreid bedankt tijdens de Statenvergadering.

Door het afscheid van Bea komt er ook een plek vrij in de CDA fractie. Engelina van Steenbrugge zal deze, als eerste lijstopvolger, innemen. Engelina is woonachtig in het Rivierenland, is ambtelijk secretaris en heeft een aantal hobbyschapen op haar boerderij. Engelina zal de portefeuille van Bea overnemen, te weten Wonen, Water en Ruimtelijke Ordening. In de vorige periode zat Engelina ook al namens het CDA in Provinciale Staten dus het werk is niet nieuw voor haar. We wensen Engelina dan ook veel succes!

Nieuws