Skip to main content

9 maart – Lammetjesdag bij kandidaat Engelina van Steenbrugge

By 01-03-2019Nieuws

Hobbyboerin en CDA-kandidaat voor Provinciale Staten Engelina van Steenbrugge organiseert op zaterdag 9 maart een open dag op haar erf. Er kan geknuffeld worden met de pasgeboren lammetjes, maar er is ook ruimte voor vragen over tal van onderwerpen.

Voor organisator Engelina van Steenbrugge is het een drukke tijd: “De lammertijd valt samen met de laatste weken van de campagne voor Provinciale Staten. Daarom leek het me goed beide activiteiten te combineren.” Met deze dag wil het CDA haar waardering uitspreken voor boeren en hobbyboeren en tegelijk inzichtelijk maken wat er op een boerderij allemaal gebeurt.

In de middag is Engelina van Steenbrugge beschikbaar voor vragen over de provincie. Omdat er op 20 maart ook verkiezingen voor het waterschap zijn zullen ook verschillende kandidaten voor de CDA lijst in Rivierenland aanwezig zijn, waaronder lijsttrekker Henk Driessen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Van Steenbrugge heeft 21 schapen (texelaars en Hampshire downs) en inmiddels 13 lammetjes. Er worden in de komende weken nog enkele tientallen jonge schaapjes verwacht.

Datum: zaterdag 9 maart, van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: De Hoef 2, Gameren
Toegang: gratis, een kleine bijdrage voor het voer voor de schapen wordt op prijs gesteld.
Aanmelden: bij Engelina (06 23 33 96 29) of engelinavansteenbrugge@gmail.com

Nieuws