Skip to main content

Campagnestart

30 januari 2023 | 19:30
Stadion de Vijverberg - Doetinchem

We gaan een zeer spannende tijd tegemoet. Meer dan ooit gaat het in de komende verkiezingen over de toekomst van onze regio, onze eigen leefomgeving. Daarover wordt besloten in de Provinciale Staten, het Waterschap én de Eerste Kamer. Wij gaan ons vol inzetten om deze toekomst op christendemocratische wijze vorm te geven.

In alle ontwikkelingen en uitdagingen die op ons af gaan komen staat de leefbaarheid van de stad en de buitengebieden onder druk. Wij willen een leefbare provincie. Een buitengebied waar ruimte is voor boeren om ons voedsel te produceren en natuur die we koesteren en van genieten. Met bruisende dorpen en steden, met goede en bereikbare voorzieningen in de buurt. Zorg, onderwijs, verenigingen en ontmoetingsplekken zijn dichtbij.

Om de campagne op een leuke, ontspannen maar ook inhoudelijke wijze af te trappen organiseren we op maandag 30 januari de campagnestart! Deze zal plaats vinden om 19.30 uur bij Stadion de Vijverberg aan de Lijsterbeslaan 101-A in Doetinchem.

De avond zal, inmiddels traditiegetrouw, gepresenteerd worden door Mark Buck en Daisy Vliegenthart en zal in het teken staan van leefbaarheid. Verrassende gasten vertellen vanuit hun perspectief over initiatieven op het gebied van leefbaarheid. Speciale gast deze avond is Hugo de Jonge.

Het tweede deel van de avond organiseren we een goede doelen veiling onder leiding van veilingmeester Robert van Dijk. De gehele opbrengst gaat naar de campagne. Er zal onder andere een bezoek aan de Tweede Kamer en een rondleiding door het Provinciehuis met aansluitend een lunch met Peter Drenth geveild worden.

We hebben dringend aanvullende fondsen nodig om vol zichtbaar te zijn in aanloop naar de verkiezingen van 15 maart. Heeft u nog een leuke of unieke ‘dienst’ die u wilt veilen? We zijn nog op zoek naar een aantal items.

We hopen u te ontmoeten op maandag 30 januari om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Agenda