Skip to main content

ALV CDA Gelderland

22 april 2022 | 17:00
Apeldoorn, Apeldoorn

Wij nodigen u daarom van harte uit voor de ledenvergadering van CDA Gelderland op vrijdag 22 april in Apeldoorn. Na meerdere digitale vergaderingen kijken wij er naar uit om elkaar weer gezellig te kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje in het voormalig ketelhuis van de Zwitsalfabriek.

Programma
Met elkaar blikken wij terug op de Gemeenteraadsverkiezingen en kijken wij vooruit naar de verkiezingen van 2023. De voorbereidingen voor de verkiezingen volgend jaar voor de Provinciale Staten en de Waterschappen zijn in volle gang. Het bestuur presenteert u onder andere de commissies die aan de slag gaan met de selectie van kandidaten en het opstellen van de verkiezingsprogramma’s. Tijdens het huishoudelijk gedeelte staan we stil bij de jaarrekening en de herbenoeming van Elaine van Haren als penningmeester.

Tijd & locatie
De zaal is open om 17:00 uur. De ALV begint om 17:30 uur.
Locatie: Stoom, Vlijtseweg 114 te Apeldoorn.

Vervoer & parkeren
Op het Zwitsal-terrein is voldoende parkeergelegenheid. De wandeling vanaf station Apeldoorn is ongeveer 20 minuten. Mocht u met het OV komen meldt u dan bij de bestuurssecretaris dan kan er waarschijnlijk een lift geregeld worden vanaf het station.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via een antwoord op deze e-mail (myrthe@cdagelderland.nl). Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 15 april.

Voorafgaan en na afloop van de ALV is er gelegenheid een drankje te drinken. Wie na de ALV zin heeft in een maaltijd kan op eigen gelegenheid terecht in het nabijgelegen restaurant Soap.

Agenda