Veluwe verkiezingsdebat met Peter Drenth

By 15-02-2019Agenda

In de campagne worden er veel verkiezingsdebatten georganiseerd: meestal per thema of per regio. Gedeputeerde en nummer 3 op onze lijst Peter Drenth zal debatteren bij het Veluwe Verkiezingsdebat. Zorg dat jij er bij bent om hem aan te moedigen!
————— 

Valt er wat te kiezen op 20 maart tijdens de provinciale en waterschapsverkiezingen? Ja hoor, zeker op het gebied van ecologie en economie. Provincies hebben grote zeggenschap over het landschaps- en natuurbeleid. Precies om die reden organiseren Stichting Vrienden van de Veluwe en kwartaalblad Nieuwe Veluwe het Veluwe Verkiezingsdebat 2019.

Lijsttrekkers en andere verkiesbare Statenleden van de Gelderse politieke partijen gaan met elkaar, en de zaal in discussie over een viertal actuele thema’s. Een tipje van de sluier: de noodzaak van een landbouwtransitie, verdere ontsnippering van de Veluwe, reguleren van recreatie en toerisme, de impact van het nieuwe omgevingsbeleid en naar een visie voor Veluwe 2030.
Het debat wordt opgeluisterd met de presentatie van het nieuwste boek van journalist/schrijver Michiel Hegener: Ons wilde oosten 2.0.

Wanneer: Vrijdag 15 februari, 15.00 – 18.00 uur
Waar: Schip van Blaauw, Generaal Foulkesweg 72 in Wageningen
Deelname: Gratis
Aanmelden: Graag, via redactie@nieuweveluwe.nl of telefoon 0317-425880
Organisatie: Kwartaalblad Nieuwe Veluwe en Vereniging Vrienden van de Veluwe

Meer informatie

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]
Ga Terug
Nieuws