Skip to main content

CDA Gelderland Familiedag 4 september

By 28-07-2021augustus 16th, 2021Agenda, Nieuws

Zien we u op onze CDA Familiedag op 4 september?

Om u te bedanken voor uw steun en om elkaar weer te kunnen ontmoeten organiseert het CDA Gelderland op zaterdag 4 september 2021 een familiedag in Dierentuin de Apenheul te Apeldoorn.

Tijdens deze dag staat ontmoeting en plezier centraal voor zowel CDA-leden als niet CDA-leden. Introducé(e)s zijn dus van harte welkom! Daarnaast krijgt u de mogelijkheid een gorilla-voederpresentatie bij te wonen en kunt u zelf op pad gaan om het park te ontdekken!

Het programma*  voor de dag is als volgt:
09.00 uur             Ontvangst groep 1
09.30 uur             Welkom door Jeroen de Jong (voorzitter CDA Gelderland)
10.30 uur             Wandeling door de dierentuin.

10.30 uur             Ontvangst groep 2
11.00 uur             Welkom door Jeroen de Jong (voorzitter CDA Gelderland)
12:00 uur             Wandeling door de dierentuin.

12:00 uur             Gorillavoederpresentatie

17.00 uur             Sluitingstijd Apenheul.

* Het doorgaan van de familiedag en het programma zijn uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen. Wij houden u van wijzigingen op de hoogte.

De toegangsprijs voor volwassenen is 10,00 euro, kinderen t/m 16 jaar zijn gratis. Per lid kunt u maximaal 4 introducé(e)s meenemen. Een parkeerkaart kost 8,80 euro en kan ter plaatse worden aangeschaft.

Aanmelden voor deze dag is verplicht; zonder aanmelding kunt u de familiedag niet bijwonen. Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Aanmelden kan tot 20 augustus of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Nieuws